SIM Data Reader- obțineți date de pe cartele SIM

No Comment
, , , , App https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/09/sim-data-reader.png?fit=660%2C582&ssl=1 https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/09/sim-data-reader.png?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/android/app/sim-data-reader-obtineti-date-de-pe-cartele-sim/#respond
136

SIM Data Reader este o aplicație cu ajutorul căreia puteți obține date de pe cartele SIM, cum ar fi date ICCID, IMSI, MCC, MNC, numărul de telefon dacă este disponibil, codul de țară, numele operatorului, numărul de poștă vocală, codul operatorului, tipul de rețe de voce și de date, etc.

sim data reader

Acest cititor de date SIM vă permite să copiați datele în Clipboard sau să partajați datele cu alții prin rețele de socializare, e-mail, etc.SIM Data Reader are o interfață simplă și poate citi date de pe ambele SIM-uri, dacă dispozitivul dvs. este dual-SIM.

SIM Data Reader poate fi instalat pe dispozitive mobile cu Android 5.1 sau o versiune ulterioară, dar unele informații sunt disponibile doar pe dispozitive cu Android 6.0 sau o versiune ulterioară.

https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/09/sim-data-reader.png?fit=660%2C582&ssl=1

0 thoughts on “SIM Data Reader- obțineți date de pe cartele SIM”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.