Vimage- aplicați efecte în mișcare pe fotografii

No Comment
, , , , , App https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/09/vimage.jpg?fit=660%2C567&ssl=1 https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/09/vimage.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/android/app/vimage-aplicati-efecte-n-miscare-pe-fotografii/#respond
148

Android dispune de un număr impresionat de aplicații, inclusiv aplicații pentru editare/personalizare fotografii.Aplicația Vimage este o aplicație care iese în evidență, datorită transformării fotografiilor statice cu efecte în mișcare.Aplicația dispune de peste 70 de diferite efecte încorporate și sunt adăugate în continuu alte efecte.Vimage vă permite să aplicați efecte pe fotografii din galeria dvs. sau puteți face o fotografie nouă.

vimage

De asemenea, pe lângă aplicare de efecte în mișcare pe fotografii, puteți aplica și contrast, saturație, luminozitate, etc.Fotografia editată poate fi salvată în galeria dvs., partajată direct pe contul de Instagram sau partajată cu altă aplicație de social media, e-mail, etc., ca GIF sau MP4.

Vimage oferă achiziție în cadrul aplicație sub formă de abonament, dar există și posibilitatea de a o testa o lună Trial.

https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/09/vimage.jpg?fit=660%2C567&ssl=1

0 thoughts on “Vimage- aplicați efecte în mișcare pe fotografii”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.