Vodafone 4GTV+ devine Vodafone TV

No Comment
, , , , App https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/10/vodafone-tv.jpg?fit=660%2C387&ssl=1 https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/10/vodafone-tv.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/android/app/vodafone-4gtv-devine-vodafone-tv/#respond
183

Vodafone a lansat serviciul 4GTV+ în august 2016.Acest serviciu a oferit conținut video la cerere și TV live.Vodafone a redenumit acum Vodafone 4GTV+ în Vodafone TV, care este un serviciu TV de generație nouă care oferă o experiență completă de vizionare a conținutului TV, oferind canale lineare și conținut On Demand.

vodafone tv

Vodafone TV oferă trei secțiuni principale:

  • MyTV este zona ta personalizată, unde ai acces la recomandări în funcție de preferințele tale, la înregistrări sau programe descărcate sau începute de tine sau la filmele salvate pentru a fi vizionate ulterior.
  • Ghidul de Programe TV – aici vezi toate canalele TV, dar și emisiunile deja difuzate, pe care le poți vedea oricând, oriunde.
  • Video on Demand – aici găsiții toate filmele, serialele, emisiunile și desenele animate pentru întreaga familie. Funcția de Căutare vă ajută să găsiți ușor filmele, serialele sau emisiunile dorite.

Vodafone TV este disponibilă în Google Play, dar poate fi accesată și instalată pe dispozitivele mobile Android, direct din aplicația MyVodafone.

https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/10/vodafone-tv.jpg?fit=660%2C387&ssl=1

0 thoughts on “Vodafone 4GTV+ devine Vodafone TV”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.