WhatsApp Business este lansată oficial pentru Android

No Comment
, , , App https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/whatsappbusiness.png?fit=640%2C381&ssl=1 https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/whatsappbusiness.png?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/android/app/whatsapp-business-este-lansata-oficial-pentru-android/#respond
242

WhatsApp a lansat o aplicație pentru Android dedicată mediului business pentru a comunica mai eficient cu clienții și dezvoltarea afecerii.La fel ca și aplicația oficială WhatsApp, WhatsApp Business permite trimiterea de mesaje personale sau apeluri, dar vine cu câteva avantaje suplimentare.

whatsapp business

WhatsApp Business oferă următoarele caracteristici:

  • Profil business: Oferă clienților informații utile precum descrierea companiei, adresa de e-mail, locația magazinului și pagina de web.
  • Mijloace de comunicare/mesagerie: Ajută la sporirea timpului de reacție – răspunsuri rapide oferă răspunsuri la întrebări primite în mod frecvent, mesaje de întâmpinare – prezintă compania clienților, mesaje offline – mesaje care anunță dacă compania este sau nu disponibilă.
  • Statistici pentru mesaje: Posibilitatea analizării unor date simple, precum numărul de mesaje trimise pentru a vedea ce este util.
  • WhatsApp Web: Trimiterea și primirea de mesaje prin WhatsApp Business accesibil de pe desktop.
  • Tipul de cont: Oamenii vor fi informați că poartă o conversație cu un business deoarece acest lucru va fi evident prin etichetare contului de business. În timp, anumite business-uri vor avea conturi confirmate de îndată ce se va confirma că respectivul număr de telefon este identic cu numărul de telefon listat pentru business-ul respectiv.

WhatsApp Business este disponibilă în prezent în țări precum Mexic, Italia, Indonezia, SUA și Marea Britanie, iar în următoarele săptămâni va fi disponibilă la nivel mondial.

https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/whatsappbusiness.png?fit=640%2C381&ssl=1

0 thoughts on “WhatsApp Business este lansată oficial pentru Android”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.