Allview lansează cântarul inteligent SmartCare

No Comment
, , , Gadgets https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/09/smartcare.jpg?fit=660%2C330&ssl=1 https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/09/smartcare.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/gadgets/allview-lanseaza-cntarul-inteligent-smartcare/#respond
161

Allview a lansat cântarul inteligent SmartCare, cântar care permite evaluarea completă a compoziției corporale. Folosind cântarul și aplicația SmartCare, utilizatorul își va monitoriza stilul de viață și evoluția stării sale de sănătate în timp. Asftel, potrivit datelor transmise de cântar, utilizatorul va fi capabil să își aleagă un program zilnic de activități fizice și să se orienteze spre un regim alimentar adecvat.

smartcare

Cântarul SmartCare ia în calcul 14 valori esențiale, printre care indicele de masă corporală, procentul de grăsime, masa musculară, masa osoasă sau vârsta metabolică. Toți indicatorii sunt transmiși prin WiFi aplicației dedicate, care generează automat grafice, utile în evaluarea formei fizice și a stării de sănătate a utilizatorului. Aceste grafice oferă monitorizare săptămânală, lunară și anuală, în funcție de preferințele utilizatorului.

Cântarul SmartCare este disponibil la precomandă la prețul de 399 de lei.

https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/09/smartcare.jpg?fit=660%2C330&ssl=1

0 thoughts on “Allview lansează cântarul inteligent SmartCare”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.