Orange a lansat recent primi săi ochelari de realitate virtuală sub brand propriu, numiți Orange VR1.Aceștia vin cu căști încorporate și sunt compatibili cu dispozitivele mobile cu Android și iOS cu ecran între 4,7 și 6,2 inch.Acești ochelari de realitate virtuală au fost produși de Orange și Strax, care au ocolit complexitatea integrării anumitor senzori de urmărire sau mișcare în VR1 pentru a nu ajunge la un preț mai mare.

orange vr1

Orange VR1 sunt proiectați pentru a fi utilizați cu aplicația Orange VR 360, care vine inclusă în costul ocehlarilor virtuali și oferă un tutorial despre cum să configurați VR, plus conținutul proiectat pentru realitate virtuală, inclusiv clipuri video și jocuri.

Orange VR1 au un preț de 49,99€ și vor fi disponibil mai întâi în Franța, Spania, Belgia, Polonia și Luxemburg, urmate de alte țări în preioada următoare.

adminGadgetsorange,orange vr1,preț orange vr1,realitate virtuală,vr1
Orange a lansat recent primi săi ochelari de realitate virtuală sub brand propriu, numiți Orange VR1.Aceștia vin cu căști încorporate și sunt compatibili cu dispozitivele mobile cu Android și iOS cu ecran între 4,7 și 6,2 inch.Acești ochelari de realitate virtuală au fost produși de Orange și Strax, care...