Alexis Bonte este noul partener Whyttest, companie românească pentru testare de jocuri video și aplicații software

No Comment
, , , , , IT News https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/06/whyttest.jpg?fit=640%2C419&ssl=1 https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/06/whyttest.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/news/it-news/alexis-bonte-este-noul-partener-whyttest-companie-romneasca-pentru-testare-de-jocuri-video-si-aplicatii-software/#respond
381

Compania românească de testare jocuri video și software – Whyttest are, începând cu acest an, un nou partener. Alexis Bonte, unul dintre cei mai prolifici investitori în startup-uri românești, are încredere în profesionalismul și potențialul echipei Whyttest.

Cu o cifră de afaceri de peste 800.000 EUR în 2016, Whyttest a fost înființat în 2014 de Marius Potîrniche, în urma unei investiții care a ajuns, după trei ani, la aproximativ 100.000 EUR. Compania este formată din peste 60 de profesioniști în Quality Assurance (QA), în portofoliul acesteia numărându-se astăzi atât companii internaționale, cât și locale.

whyttest

“Îl cunosc pe Marius încă din vremea în care conducea studioul nostru din București (eRepublik). Mi-am dorit să lucrăm împreună datorită talentului său organizatoric și faptului că este un team-builder înnăscut, calități esențiale pentru un leader de companie. În momentul în care a decis să deschidă Whyttest, eram ferm convins că va face o treabă excelentă, iar echipa pe care a construit-o și serviciile pe care le-a oferit au fost la înălțime. Experiența și intuiția antreprenorială sunt vizibile în evoluția Whyttest, companie activă într-un domeniu pe care îl cunoaște foarte bine: QA – testare de jocuri video și software”, a spus Alexis Bonte.

“Decizia lui Alexis de a investi în Whyttest este o bucurie și o recunoaștere a modului în care ne-am dezvoltat în acești primi trei ani. Timpul petrecut alături de el a fost o școală extraordinară pentru mine și sunt convins că împreună vom găsi idei noi de a crește acest business pe o piață locală și regională cu un potențial imens. Avem echipa cea mai bună, avem avantajul de a lucra pentru clienți provocatori, sunt sigur că Whyttest este soluția cea mai eficientă pentru companiile de gaming și software care caută servicii de testare de cea mai bună calitate”, a spus Marius Potîrniche, fondator Whyttest.

Alexis Bonte

Whyttest oferă un proces de testare foarte bine structurat, pornind chiar de la varianta pre-alpha și până la produsul final care ajunge pe piață prin gestionarea mai bună de costuri și forța de muncă alocată special pentru perioada de timp necesară până la finalizarea produsului.

https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/06/whyttest.jpg?fit=640%2C419&ssl=1

0 thoughts on “Alexis Bonte este noul partener Whyttest, companie românească pentru testare de jocuri video și aplicații software”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.