Android are o bază de clienți mai loiali decât iOS

No Comment
, , , IT News https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/03/CIRP.jpg?fit=660%2C394&ssl=1 https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/03/CIRP.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/news/it-news/android-are-o-baza-de-clienti-mai-loiali-dect-ios/#respond
281

Conform rezultatelor sondajului recent realizat de Consumer Intelligence Research Partners, sistemul de operare Android are o bază de clienți mai loiali în comparație cu iOS.Datele prezentate de CIRP prezintă o rată a loialității de 91% pentru Android și peste 86% pentru iOS în snu 2017.În 2016 Android avea o bază de clienți loiali care variau între 89 și 91% iar iOS între 85% și 88%.

CIRP

Acest sondaj a măsurat loialitatea pentru sistemul de operare în procentajul clienților care au rămas loiali sistemului lor de operare în timp ce trec la un nou telefon pe o perioadă de 12 luni, care sau încheiat în decembrie 2017.

Mike Levin, Partener și Co-fondator al CIRP, a declarat: „Loialitatea pentru Android și iOS a crescut în 2015 și în 2016 când sa stabilizat pentru ambele sisteme de operare.”

El a mai explicat că, prin prezența a numai două sisteme de operare mobile, majoritatea utilizatorilor și-au selectat marca de alegere și preferă să rămână pe loc.Astfel, Google și Apple trebuie să se concentreze mai mult pe vânzarea de produse și servicii mai bune pentru a-și păstra baza de clienți loiali.

Acesta este motivul pentru care ambele companii vizează obținerea de venituri mai importante din baza respectivă de utilizatori.

Când vine vorba de sistemul de operare Android, utilizatorii au acces la o gamă mai largă de smartphone-uri care acceptă Android.De asemenea, oferă utilizatorilor flexibilitate în timp ce testează noile dispozitive fără a-și sacrifica investițiile în aplicațiile achiziționate.

În plus, faptul că dispozitivele Android sunt de obicei mai accesibile în comparație cu dispozitivele iOS a contribuit și mai mult la aceste cifre.

Sursa-CIRP

https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/03/CIRP.jpg?fit=660%2C394&ssl=1

0 thoughts on “Android are o bază de clienți mai loiali decât iOS”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.