Până de curând, Facebook a dominat peisajul mass-media social printre tineretul din SUA, dar în acest moment, Facebook nu mai este platforma populară printre adolescenți, potrivit unui nou studiu realizat de Pew Research Center.

social media & tehnology 2018

Potrivit acestui studiu, 95% dintre adolescenți au acces la un smartphone, iar 45% spun că sunt online aproape constant.Acum, aproximativ 51% din adolescenții din SUA cu vârste între 13-17 ani spun că folosesc Facebook, care are o cotă mai mică decât cei care folosesc YouTube, Instagram sau Snapchat.

YouTube ocupă locul întâi în preferințele adolescenților, cu o cotă de 85%, urmat de Instagram cu 72% și Snapchat cu o cotă de 69%.Facebook ocupă locul patru în preferințele adolescenților cu o cotă de 51%.

Mai multe informații și studiul complet este disponibil pe Pew Research Center.

adminIT Newsfacebook,instagram,pew research center,snapchat,social media,studiu,youtube
Până de curând, Facebook a dominat peisajul mass-media social printre tineretul din SUA, dar în acest moment, Facebook nu mai este platforma populară printre adolescenți, potrivit unui nou studiu realizat de Pew Research Center.Potrivit acestui studiu, 95% dintre adolescenți au acces la un smartphone, iar 45% spun că sunt...