Spotify este lansat oficial și în România, de asemenea, acum este disponibil și în Israel, Africa de Sud și Vietnam.Caracterisitcile de bază disponibile în versiunea gratuită cu reclame și limitări, iar caracterisitcile suplimentare, cu ar fi îmbunătățirea calității de streaming, descărcare de muzică,etc., sunt oferite printr-un abonament lunar de 5 euro.

spotify românia

Cecilia Qvist, șefa globală a piețelor Spotify, spune: „Suntem cu adevărat încântați să aducem Spotify în Israel, România, Africa de Sud și Vietnam, conectându-și cultura muzicală bogată la milioane de artiști și utilizatori din întreaga lume”.

Spotify este cel mai mare serviciu de abonare de muzică din lume cu o comunitate de peste 159 de milioane de utilizatori, inclusiv peste 71 de milioane de abonați Spotify Premium.

adminIT Newsmuzică,românia,spotify
Spotify este lansat oficial și în România, de asemenea, acum este disponibil și în Israel, Africa de Sud și Vietnam.Caracterisitcile de bază disponibile în versiunea gratuită cu reclame și limitări, iar caracterisitcile suplimentare, cu ar fi îmbunătățirea calității de streaming, descărcare de muzică,etc., sunt oferite printr-un abonament lunar de...