Twitter oferă testarea unui plan de promovare automată a tweet-urilor dvs. pentru care va trebui să plătiți un abonament lunar de 99$.Acest plan vizează mărci mici care doresc să se dezvolte, iar cei care plătesc acest abonament lunar trebuie doar să utilizeze Twitter în mod obișnuit, iar promovarea tweet-urilor se va face în mod automat.În acest moment, acest abonament de 99$ lunar nu este oferit tuturor utilizatorilor, numai cei invitați pot beneficia de această opțiune.

twitter ads

Cu aces abonament, Twitter încercă o nouă sursă de venit, mai ales că Twitter a înregistrat o scădere a veniturilor din publicitate în acest an, făcând 439 milioane de dolari în al doilea trimestru, comparativ cu 535 milioane de dolari în aceași perioadă a anului trecut.

Mai multe informații și sursa
adminIT Newsabonament,publicitate,tweet,twitter
Twitter oferă testarea unui plan de promovare automată a tweet-urilor dvs. pentru care va trebui să plătiți un abonament lunar de 99$.Acest plan vizează mărci mici care doresc să se dezvolte, iar cei care plătesc acest abonament lunar trebuie doar să utilizeze Twitter în mod obișnuit, iar promovarea tweet-urilor...