Vewd lansează Vewd OS pentru Smart TV

No Comment
, , , IT News https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/vewdos.png?fit=640%2C386&ssl=1 https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/vewdos.png?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/news/it-news/vewd-lanseaza-vewd-os-pentru-smart-tv/#respond
486

Televizoarele inteligente sunt disponibile cu o serie de platforme, sisteme de operare.Sunt Smart TV cu Android, WebOS, Roku, sau Tizen.Cu câțiva ani în urmă Opera TV a venit cu idei a unei experiențe bazate pe browser, în cele din urmă Opera TV a fost vândută și a devenit Vewd, o platformă care este disponibilă în prezent pe multe Smart TV.Comapnia Vewd a anunțat un sistem de operare pentru Smart TV, numit Vewd OS și se azează pe cloud, eliminând astfel necesitatea de a mai instala software suplimentar.

vewd os

Consumatorii astăzi își completează consumul de conținut pe televizoare cu stick-uri, dongle și alte dispozitive terțe pentru a accesa opțiunile de divertisment streaming. Vewd OS rezolvă acest punct de durere pentru consumatori prin integrarea software-ului direct pe televizoare, care elimină necesitatea de a achiziționa hardware suplimentar pentru a accesa întregul univers al conținutului dorit cu următoarele caracteristici:

  • O soluție integrată simplă, dar puternică, care combină VOD premium, televiziune live, conținut de Internet nativ și peste o mie de aplicații de bază într-o experiență TV unică și coerentă.
  • Experiența cinematică cu o interfață de utilizator imersivă, concentrată pe conținut video, ilustrată cu un ecran de deschidere convingător, care permite descoperirea conținutului dinamic care înlocuiește aplicațiile statice.
  • Următoarea generație de programe de programe, activată de telecomandă sau voce, care integrează fără probleme fluxurile de difuzare, fluxuri live și video la cerere, permițând utilizatorilor să schimbe timpul și să urmărească conținutul difuzat anterior.
  • Accesul pe bază de cloud la aplicații elimină descărcarea și actualizarea dureroasă a aplicațiilor pentru consumatori.

vewdOS samart tv

Unele OEM-uri folosesc soluții de sistem de operare one-size-fits-all” care elimină accesul la analizele de utilizare, datele privind consumul și puterea de branding. Sistemul Vewd inversează această dinamică cu generarea de bani după vânzare, controlul datelor de analiză a utilizatorilor / platformei, cicluri de lansare de software în timp util și instrumente ușor de utilizat pentru personalizarea mărcilor. Producătorii se pot bucura acum:

  • Soluții flexibile care le permit să aleagă de la cheie la o abordare modulară în care totul este scalabil și adaptabil la clienți, dispozitive și piețe. Sistemul Vewd este în prezent optimizat în zeci de platforme semiconductoare inteligente, care permit producătorilor să reducă în mod semnificativ costurile de investiție și să controleze timpul pe piață.
  • Aplicații clasice, cele mai bune din clasă, cum ar fi media player, setările dispozitivului și multe altele, cu instrumente de personalizare cloud care includ managementul dinamic al UI, controalele de confidențialitate (cu suport GDPR), gestionarea anunțurilor, proprietarii, făcând Vewd OS combinația perfectă de software și servicii de cloud.

Vewd spune că Vewd OS va fi lansat pe televizoare de la producători de vârf în 2018.

https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/01/vewdos.png?fit=640%2C386&ssl=1

0 thoughts on “Vewd lansează Vewd OS pentru Smart TV”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.