Yahoo Messenger a fost unul dintre cele mai populare aplicații de mesagerie.Yahoo Messenger a fost lansat în luna martie a anului 1998, lansat inițial sub denumirea de Yahoo Pager.Yahoo Messenger se va închide definitiv din data de 17 iulie 2018, după această dată utilizatorii mai pot folosi ID-ul lor doar pentru Mail și alte servicii Yahoo.

yahoo messenger

În prezent nu există niciun produs disponibil care să înlocuiască Yahoo Messenger.Experimentăm în mod constant cu noi servicii și aplicații, dintre care una este o aplicație de mesagerie de grup doar pe invitație, numită Yahoo Squirrel (în prezent în versiune beta).

Compania spune că va mai experiementa cu alte soluții de chat care să fie la cele disponibilile, iar Squirrel este o aplicație de mesagerie de grup Yahoo care a început testarea beta din luna mai 2018.

Accesaul beata la aplicația Squirrel poate fi obținută de aici.

adminIT Newsmessenger,squirrel,yahoo,yahoo messenger
Yahoo Messenger a fost unul dintre cele mai populare aplicații de mesagerie.Yahoo Messenger a fost lansat în luna martie a anului 1998, lansat inițial sub denumirea de Yahoo Pager.Yahoo Messenger se va închide definitiv din data de 17 iulie 2018, după această dată utilizatorii mai pot folosi ID-ul lor...