YouTube adugă reguli mai stricte, astfel încât canalele platformei să poată plasa anunțuri în videoclipuri și să câștige bani.Asfel, YouTube modifică cerința de eligibilitate pentru generare de bani la 4000 de ore de vizionare în ultimele 12 luni și 1000 de abonați pentru canalul dvs. YouTube.Aceste noi paraguri sunt implementate după o analiză amănunțită și va permite îmbunătățirea în mod semnificativ a capacității de a indentifica creatorii care contribuie pozitiv la comunitate și de a ajuta la creșterea veniturilor acestora.

youtube

În 20 februarie 2018, va fi implementa acest prag și pe canalele existente pe platformă, pentru a permite o perioadă de grație de 30 de zile. La acea dată, canalele cu mai puțin de 1.000 de abonați sau 4.000 de ore de vizionare nu vor mai putea câștiga bani pe YouTube. Când ajung la 1.000 de ore și 4.000 de ore de ceas, acestea vor fi automat reevaluate, în conformitate cu criterii stricte, pentru a se asigura că respectă politicile YouTube.

Mai multe informații și sursa

adminIT Newsanunțuri,canale youtube,publicitate,videoclipuri,youtube
YouTube adugă reguli mai stricte, astfel încât canalele platformei să poată plasa anunțuri în videoclipuri și să câștige bani.Asfel, YouTube modifică cerința de eligibilitate pentru generare de bani la 4000 de ore de vizionare în ultimele 12 luni și 1000 de abonați pentru canalul dvs. YouTube.Aceste noi paraguri sunt...