Microsoft inchide trei aplicatii MSN si Photosynth

No Comment
, , , , , , , , Microsoft https://lh3.googleusercontent.com/ufRKcrsKYO2Yadrcf861KOmj4jbWmLw61nJCFynjhdA=w811-h522-no https://lh3.googleusercontent.com/ufRKcrsKYO2Yadrcf861KOmj4jbWmLw61nJCFynjhdA=w811-h522-no OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/news/microsoft/microsoft-inchide-trei-aplicatii-msn-si-photosynth/#respond
178

Microsoft are o colectie de aplicatii MSN, cum ar fi, News, Finante, Sport, Sanatate & Fitness, Foof & Drink, Vremea sau teavel, disponibile pe cele trei paltforme mobile importante, Windows Phone, Android, iOS dar si pe Windows.Microsoft a anuntat ca din toamna va inchide aplicatiile MSN Food & Drink, Sanatate & Fitness si Travel.

In ceea ce priveste Photosynth, aceasta nu mai este disponibila in magazinele de aplicatii, daca utilizati Photosynth pe Windows Phone sau iOS, aceasta poate fi utilizata in continuare, dar nu vor mai fi disponibile actualizari noi pentru aplicatie.Utilizatorii pot incarca panoramele lor direct pe Photosynth.net, care va fi disponibila in continuare.

Data de inchidere a aplicatiilor MSN sunt urmatoarele:
MSN Food & Drink- pentru Windows, Windows Phone, Android si iOS nu va mai fi disponibila incepand cu data de 28 septembrie 2015.
MSN Health & Fitness- pentru Windows, Windows Phone, Android si iOS nu va mai fi disponibila incepand cu data de 1 noiembrie 2015.
MSN Travel- pentru Windows, Windows Phone, Android si iOS App nu va mai fi disponibila incepand cu data de 28 septembrie 2015.

https://lh3.googleusercontent.com/ufRKcrsKYO2Yadrcf861KOmj4jbWmLw61nJCFynjhdA=w811-h522-no

0 thoughts on “Microsoft inchide trei aplicatii MSN si Photosynth”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.