LightPDF- online PDF Editor

No Comment
Uncategorized https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/05/LightPDF.jpg?fit=660%2C351&ssl=1 https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/05/LightPDF.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/uncategorized/lightpdf-online-pdf-editor/#respond
185

Formatul de fișiere PDF este probabil unul dintre formatele de fișiere cel mai utilizat.Acesta permite de la crearea unui catalag al unei companii până la o simplă imagine și sunt disponibile multe instrumente de mainipulare a fișierelor PDF, cum ar fi conversie, lipire, tăiere, protejare cu parolă, etc.Chiar dacă sunt disponibile anumite programe pentru manipulare fișiere pe PC, există multe instrumente de editare PDF și online, cum ar fi LightPDF.

LightPDF

LightPDF vă permite să vă converti fişiere PDF în Word, PNG, JPG, PPT şi TXT.Utilizatorii vor avea posibilitatea de a converti fişiere PDF înapoi la formatele menţionate mai sus. Procesul de conversie este fluid și tot ce trebuie să faceţi este să încărcaţi documentul şi selectaţi formatul de ieşire. LightPDF se ocupă de toate problemele şi excepţii de formatare automată înainte de a converti fişierul PDF.

LightPDF este unul dintre cele mai bune instrumente PDF online care vă permite conversie PDF, adăugare wathermark, protejare PDF, split și merge PDF și chiar semnare fișiere PDF.

https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/05/LightPDF.jpg?fit=660%2C351&ssl=1

0 thoughts on “LightPDF- online PDF Editor”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.