Cyber Dust- aplicatia care ilocuieste Snapchat pe Windows Phone

Snapchat inca nu a facut un angajament public cu privire la dezvoltarea aplicatiei pe platforma Windows Phone, dar Cyber Dust este o aplicatie care inlocuieste Snapchat pe Windows Phone.Cyber Dust a avut actualizari regulate in ultimele cateva luni, aducand noi caracteristici si imbunatatiri generale.

Cyber Dust

In general, aplicatia este bine conceputa, punand accent pe siguranta, cu toate acestea, utilitatea aplicatiilor de messagerie depind de cat de multe dintre contactele dvs. o folosesc.Aplicatia va permite sa conversati cu prietenii, sa trimiteti fotografii, fisiere video, sa trimiteti mesaje Blast, ceea ce inseamna ca puteti trimite un mesaj text sau o fotografie la toti prietenii odata.De asemenea, mesajele expira dupa 24 de secunde fara a fi stocate pe servere, asigurand securitate si confidentialitate utilizatorilor.

Ultima actualizare a aplicatiei de acum doua zile la versiunea 0.8.0.157 vine cu imbunatatiri in aspectul de cautare, puteti acum cauta utilizatroi care folosesc o parte din numele de utilizator, va permite sa alegeti browser-ul web la deschiderea unui link, cautare rapida pentru numerele din telefon si adresele de e-mail si au fost remediate unele bug-uri raportate de utilizatori.

Daca doriti un inlocuitor pentru Snapchat pe Windows Phone, puteti incerca cu incredere aplicatia Cyber Dust si poate fi instalata pe dispozitivele mobile cu Windows Phone 8.1.

https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2017/01/CyberDust.png?fit=580%2C480&ssl=1

0 thoughts on “Cyber Dust- aplicatia care ilocuieste Snapchat pe Windows Phone”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.