ApowerMirror- proiectați ecranul smartphone-ului pe PC

No Comment
, , , , , , Software https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/03/apowermirror.jpg?fit=660%2C531&ssl=1 https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/03/apowermirror.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/windows/software/apowermirror-proiectati-ecranul-smartphone-ului-pe-pc/#respond
343

ApowerMirror este o aplicație care permite proiectarea smartphone-ului cu iOS sau Android pe PC.Aplicație este compatibilă cu sistemele de operare Windows, Mac, dar și cu tablete și smartphone-uri cu Android 5.0 sau o versiune ulterioară care acceptă Chromecast și pe iOS cu capacitate AirPlay.

apowermirror

ApowerMirror vă permite să vă controlați un smartphone sau o tabletă cu Android de pe un computer fără probleme.Utilizați cu ușurință ecranul telefonului cu mouse-ul și tastatura, inclusiv mesajele WhatsApp și mesajele text SMS. Iubitorii de jocuri pot juca jocuri pe bază de Android pe computerul lor, fără un emulator și fără a fi necesară înrădăcinarea dispozitivului.

ApowerMirror suporta streaming video, fotografii și alte fișiere media de pe mobil la un monitor de calculator sau proiector fără fir.Opțiunile de afișare includ modul ecran complet sau modul Peisaj, oferindu-vă diferite opțiuni de vizionare pe un ecran mai convenabil, mai mare, pe care toți îl pot vedea împreună.

Spre deosebire de alte aplicații, ApowerMirror vine și cu caracteristici suplimentare de înregistrare și capturi ale ecranului, ceea ce oferă un plus pentru a înregistra toată activitatea ecranului.

apowermirror full screen

Aplicația este foarte ușor de utilizat, după instalarea acesteia pe PC, deschideți aplicație și este recomandat să conectați smartphone-ul sau tableta la PC pentru a se instala aplicația și pe dispozitivul cu Android, fără a mai fi necesară instalarea acesteia din Google Play, după care puteți să vă conectați dispozitivul cu aplicația de pe PC.De asemenea, aplicația ApowerMirror se poate conecta cu un telefon și prin Wi-Fi.

Ambele aplicații, atât cea pentru Windows cât și pentru Android dispun de anumite setări, cum ar fi rezoluția ecranului, locația de salvare a unei capturi de ecran sau a unei înregistrări video, etc.

ApowerMirror este o aplicație utilă pentru cei care doresc să acceseze telefonul sau tableta și de pe PC și dispune de multe funcții și caracteristici.

https://i2.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/03/apowermirror.jpg?fit=660%2C531&ssl=1

0 thoughts on “ApowerMirror- proiectați ecranul smartphone-ului pe PC”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.