Auslogics Windows Slimmer- reduceți amprenta sistemului de operare

No Comment
, , , Software https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/02/auslogics.jpg?fit=660%2C458&ssl=1 https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/02/auslogics.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/windows/software/auslogics-windows-slimmer-reduceti-amprenta-sistemului-de-operare/#respond
284

Windows Slimmer vă oferă o modalitate ușoară de a elimina componentele Windows care nu sunt necesare, să dezinstalați aplicații și de să modificați setările pentru a micșora amprenta sistemului de operare pe unitatea dvs., pentru a reduce cantitatea de memorie și puterea procesorului pe care o folosește și pentru a vă proteja confidențialitatea prin împiedicarea transmiterii inutile a datelor.

auslogics

Chiar și după ce ați efectuat curățarea obișnuită a fișierelor junk, Windows poate avea în continuare sute de fișiere de sistem, aplicații și alte elemente care nu sunt necesare, care ar putea să încetinească PC-ul, cum ar fi puncte de restaurare vechi a sistemului, fișierele Windows Update, bibliotecile învechite Windows sau componentele sistemului dezactivat pot ocupa o tonă de spațiu pe disc și pot reduce performanța.Rulați o verificare cu Auslogics Windows Slimmer și dați sistemului de operare o curățare profundă.

Auslogics Windows Slimmer vine cu trei secțiuni:

  1. One-Time Maintenance- aceasta va căuta fișiere vechi Windows, fișiere de restaurare a sistemului sau alte fișiere pe care le puteți elimina pentru a reduce amprenta sistemului de operare.
  2. Regular Maintenace- poate elimina fișiere temporare, goli coșul de reciclare, elimină foldere temporare, etc.
  3. App List Cleanup- afișează aplicațiile instalate pe calculatorul dvs. și spațiul de pe hard disk ocupat de acestea și vă permite să dezinstalați aplicații.

Auslogics Windows Slimmer poate reduce considerabil spațiul de stocare, eliminând unele opțiuni active care transmit date în fundal, setări sau unele aplicații de sistem pe care probabil nu le veți utiliza niciodată.

https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/02/auslogics.jpg?fit=660%2C458&ssl=1

0 thoughts on “Auslogics Windows Slimmer- reduceți amprenta sistemului de operare”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.