AutoDesk DWG Trueview 2017 este un instrument gratuit pentru vizualizarea fișierelor CAD în format DWG și DXF.Acest instrument poate converti și fișiere DWG la formate potrivite pentru versiunile anterioare Autocad, acest lucru fiind util pentru cineva care a primit un fișier și încercă să-l deschidă într-un al program CAD care nu suportă în totalitate cele mai recente formate CAD.

autodesk dwg trueview

Acest instrument nu necesită cunoștințe avansate CAD pentru a vizualiza fișiere, chiar dacă interfața sa pare una intimidantă, afișând o serie de instrumente.Pentur a vizualiza un fișier CAD trebuie doar să alegeți și să adăugați fișierul în interfața programului, puteți utiliza rotița mouse-ului pentru a mări sau micșora obiectul sau puteți chiar să vizualizați modulul în 3D, ceea ce permite rotirea sa.În plus, puteți chiar să măsurați obiecte cu ajutorul acestui instrument.

Pentru a converti un fișier CAD într-o versiune mai veche, dați click pe butonul DWG Convert, iar pentru a imprima fișierul sau doriți să-l salvați ca fișier PDF, utilizați opțiunea Plot.

Aplicația Autodesk DWG Trueview 2017 este compatibilă cu sistemele de operare Windows 7, Windows 8 și Windows 10 (32biti și 64biti).

adminSoftwareautocad,autodesk dwg trueviewv 2017,cad,dwg,dwg view,dxf,vizualizare fișiere cad,windows
AutoDesk DWG Trueview 2017 este un instrument gratuit pentru vizualizarea fișierelor CAD în format DWG și DXF.Acest instrument poate converti și fișiere DWG la formate potrivite pentru versiunile anterioare Autocad, acest lucru fiind util pentru cineva care a primit un fișier și încercă să-l deschidă într-un al program CAD...