Free Language Translator- traduceti text sau documente

Free Language Translator este un instruent gratuit pentru Windows cu ajutorul caruia puteti traduce text sau documente.Acesta foloseste Google Translate pentru a traduce un text sau un document de la o limba la alta.Procesul de traducere incepe prin tastarea, lipirea de text sau deschiderea uni document PDF, DOC/DOCX, HTML, RTF, TXT, RTF, SUB sau SRT.

Odata introdus un text prin metoda mai sus mentionata, aveti posibilitatea sa specificati limba sursa, in cazul in care progaramul nu detecteaza limba in mod automat, apoi alegeti limba in care doriti sa traduceti textul introdus si dati click pe butonul Translate si va aparea apoape imediat textul tradus.Orice text sau document tradus poate fi salvat ca si fisier TXT.

De asemenea, Free Language Translatro include suport pentru dictionare personalizate, pentru a imbunatatii rezultatele de traducere.De asemenea, acesta se integreaza si in meniul contextual si puteti deschide un document prin click drepata si selectand optiune Translate Document pentru documente si Translate Txt File pentru fisierele txt.

Free Language Translator nu se rezuma doar la traducerea de text, acesta poate descarca si subtitrari prin lipirea uni fisier video MP4, AVI, MPRG, etc, si va gasi si descarca subtitrarile in limba dorita.

Interfata programului Free Language Translator are nevoie de modernizare, dar ca si traducator este o aplicatie utila si poate in unele cazuri mult mai accesibil decat un translator online.

https://lh3.googleusercontent.com/DEt2ISyji95z64W4EJ_YVCl8bFieAGdbmXtRQl2KGgk=w754-h537-no

0 thoughts on “Free Language Translator- traduceti text sau documente”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.