MemPlus- optimizați memoria RAM

No Comment
, , , , Software https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/03/memplus.jpg?fit=660%2C484&ssl=1 https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/03/memplus.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/windows/software/memplus-optimizati-memoria-ram/#respond
230

Una din modalitățile în care utilizați un Laptop sau PC cum memorie RAM mică, este posibilitatea de a adăuga mai multă memorie RAM, dar înainte de a face acest pas, puteți încerca să optimizați utilizarea memoriei.O astfel de aplicație care ajută la optimizarea memoriei RAM este MemPlus.MemPlus este o aplicație gratuită pentru optimizarea memoriei RAM pe sistemele de operare Windows.

memplus

Când deschideți aplicație, aceasta afișează memoria fizică disponibilă și memoria RAM utilizată, iar pentru a optimiza memoria, dați click pe butonul Clear Memory.Memoria va fi optimizată astfel încât să aveți mai multă memorie RAM disponibilă pentru alte aplicații.

Aplicația dispune și de opțiunea RAM Analyzer, opțiune care vă permite să vedeți sau să salvați specificațiile RAM într-un fișier TXT, HTML, CSV sau Excel.În plus, din setările aplicației puteți să setați optimizarea RAM în mod automat atunci când utilizarea memoriei depășește un anumit procentaj sau optimizarea după un anumit interval de timp.

memplus settings

MemPlus dispune și de opțiuni de personalizare și puteți descărca versiune install sau portabilă a aplicației, iar pentru a rula acestă aplicație trebuie ca PC/Laptop-ul dvs. să ruleze minim Windows 7 SP1 sau o versiune mai nouă de Windows, inclusiv Windows 10.

https://i1.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/03/memplus.jpg?fit=660%2C484&ssl=1

0 thoughts on “MemPlus- optimizați memoria RAM”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.