Snapchat extinde Snap Map pe web

No Comment
, , , web https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/02/snap-map.jpg?fit=660%2C415&ssl=1 https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/02/snap-map.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/windows/web/snapchat-extinde-snap-map-pe-web/#respond
164

Snap Map este disponibilă de anul trecut în cadrul aplicației Snapchat și permite utilizatorilor să știe ce au făcut prietenii lor, având o privire asupra hărții, în plus, SnapMap arată doar acele Snaps care au fost etichetate într-o locație.Acum, Snapchat extinde funcționalitatea Snap Map și pe web, astfel, aceasta poate fi accesată printr-un browser de oricine fără restricții.De asemenea, un snaps disponibil în Snap Map poate fi partajat sau copierea codului pentru a-l încorpora de exemplu într-un tweet.

snap map

Când accesați pagina dedicată, aceasta va afișa locația dvs. curentă pe hartă, dar puteți folosi și bara de căutare pentru a căuta o anumită locație.Dacă există povestiri disponibile în locația dvs. veți vedea marcat pe hartă .Trebuie remarcat faptul că numele utilizatorilor nu este afișat pe hartă din motive de confidențialitate.

Puteți accesa Snap Map pe web prin intermediul unui browser.

https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/02/snap-map.jpg?fit=660%2C415&ssl=1

0 thoughts on “Snapchat extinde Snap Map pe web”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.