Textto- trimiteți mesaje text de pe PC

No Comment
, , , , , Software, web https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/02/textto.jpg?fit=660%2C379&ssl=1 https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/02/textto.jpg?resize=150%2C150&ssl=1 OneTechNews 0 https://www.onetechnews.com/windows/web/textto-trimiteti-mesaje-text-de-pe-pc/#respond
254

Textto este o aplicație desktop pentru Windows, dar disponibilă și pe web, care permite trimiterea de mesaje text.Aceasta funcționează cu telefoanele cu Android și are nevoie de sincronizare și conexiune la internet.De asemenea, aceasta se sincronizează cu lista dvs. de contacte, iar atunci când trimiteți un mesaj text, găsiți imediat contactul.În ceea ce privește personalizarea aplicației, aceasta vine cu temă întunecată și deschisă, dar dispune și de propria schemă de culori.

textto

Principalele caracteristici:

  • Citiți și răspundeți la mesaje text din aplicație fără a vă lua telefonul. Citiți mesaje text de pe computerul dvs., la fel ca și de pe telefon și economisiți timp pentru a citi și a răspunde la conversațiile dvs. text.
  • Nu este nevoie să vă schimbați aplicația de mesagerie.Mesajele text se sincronizează cu aplicația de mesagerie a telefonului Android, indiferent dacă utilizați aplicația implicită sau o aplicație terță parte.
  • Complet recomandat. Textul include toate funcțiile la care vă puteți aștepta, inclusiv suport pentru emoji, mesajele imagine, conversațiile în grup și multe altele.
  • Rămâneți concentrat și productiv fără a fi nevoie să ajungeți la telefonul dvs. Obțineți toate notificările de mesaje text chiar de pe computer.

Aplicația Textto poate fi descărcată pentru Windows sau poate fi utilizată prin intermediul browser-ului, dar este necesar să instalați aplicația Textto pentru Android.

https://i0.wp.com/onetechnews.com/wp-content/uploads/2018/02/textto.jpg?fit=660%2C379&ssl=1

0 thoughts on “Textto- trimiteți mesaje text de pe PC”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.