SonicWeb Internet Radio Player este o aplicație universală pentru Windows 10.Aceasta permite ascultarea de la peste 2000 de posturi de radio din lume, în plus, aplicația permite și înregistrarea stațiilor de radio.Când deschideți aplicația, puteți să răsfoiți posturile de radio și recomandate, filtrați după gen sau bitrate, puteți căuta după nume de stații readio și puteți să adăugați posturile radio la favorite.De asemenea, dacă nu găsiți un post radio puteți să-l adăugați singuri, sau chiar să editați pe cele existente.

sonicweb

Aplicația SonicWeb permite înregistrarea mai multor posturi de radio în același timp și există posibilitatea să înregistrați în continuu sau înregistrați posturi radio și împărțiți automat fluxurile radio în piese separate.De asemenea, puteți porni și înregistra până la 10 posturi readio simultan și aplicația poate să creeze posturi personale de radio cu playlisturi nelimitate create automat din piesele înregistrate.Înregistările pot fi exportate în fișiere pentru a le putea reda pe PC cu orice player pe care îl aveți instalat.

sonicweb internet radio

Aplicația permite și ascultarea offline sau online, astfel, SonicwWeb monitorizează dacă este disponibilă o conexiune Wi-Fi la internet și întreruoe automat și reia redarea și înregistrarea.În plus, dacă conexiunea Wi-Fi devine deconectată, puteți pur și simplu să continuați să ascultați ofline melodiile dvs. preînregistrate.

SonicWeb Internet Radio Player conține toate funcțiile pe care le-ați putea aștepta de la un jucător de radio pe internet. Răsfoiți posturile populare și recomandate, filtrați după gen și bitrate, căutați după nume și gen și setați favorite sau adăugați singuri posturi de radio.

adminWindows 10 Appsinternet radio,online,posturi radio,radio player,sonic web internet radio player,sonicweb,windows 10
SonicWeb Internet Radio Player este o aplicație universală pentru Windows 10.Aceasta permite ascultarea de la peste 2000 de posturi de radio din lume, în plus, aplicația permite și înregistrarea stațiilor de radio.Când deschideți aplicația, puteți să răsfoiți posturile de radio și recomandate, filtrați după gen sau bitrate, puteți căuta...